Benvinguts al nostre bloc

dissabte, 17 de novembre del 2007

SENTMENAT/ colla de gegants i grallers.

La notícia (de Sentmenat.com 06/11/07) és la següent:
Sentmenat acollirà la 15a trobada de gegants del Vallès.


(foto extreta del bloc dels gegants de Sentmenat)

La Coordinadora de Colles Geganteres del Vallès ha escollit el nostre municipi per celebrar-hi la 15a Trobada de Gegants del Vallès. La trobada, que aplega les colles geganteres del Vallès Occidental i del Vallès Oriental, se celebrarà el proper any 2008 tot i que encara no té data de celebració, a l'espera que els responsables de la coordinadora i de les colles de la Llagosta i Sentmenat escullin el dia òptim per a celebrar-la.

Moltes felicitats!!!

Nosaltres som seguidors i col.labordors (sempre que hem pogut) de la colla, al nostre fill (com a la majoria dels nens) des de ben petit que li han agradat i això ha fet que nosaltres ens interessem més en aquest tema.

Una vegada has estat dintre i has pogut viure una jornada de cercavila amb gegants i grallers pels carrers del poble, pots arribar a entendre com de importants són per molta gent.





Per molt motius, com per exemple la felicitat dels més petits, per la defensa de valors de tradició, de poble i de identitat, aquesta colla és molt important pel poble i per tot això hem de saber agrair a totes les persones que han fet possible que la colla existís des de la seva creació fins ara.

Li desitgem des d'aquí llarga vida a la colla i ens veiem pels carrers del poble.

si voleu qualsevol informació relacionada amb els gegants i grallers de Sentmenat podeu consultar el seu bloc:
http://collageganterasentmenat.blogspot.com/

Apa!!