Benvinguts al nostre bloc

diumenge, 18 de novembre del 2007

MUSICA/ el nostre tant estimat grup.....GASH

La veritat és que ja porto molts dies intentat crear aquest apartat, però clar, la forma autodidacta i "mica en mica s'omple la pica" que tinc d'avançar en això de publicar coses al bloc, no m'ho ha permès fins ara.

Resumim la història del grup:
Ja fa uns quants anys (no recordo exactament quants, voltants del 1995 -1996) uns amics i jo vàrem decidir crear un grup de musica. Units per, més o menys, els mateixos gustos musicals i la necessitat de voler intentar imitar als nostres ídols del rock va néixer el grup de punk-rock : GASH.
Va ésser una època de la meva vida (estic segur que de la de tots nosaltres) meravellosa, espectacular. Érem joves, ens agradava el rock, anàvem a tots els concerts als que podíem, i per fi........... podríem tenir el nostre propi grup de rock.
Al principi vàrem ser cinc els iniciadors i components del grup: en Sebas, l'Edu, en Benja, la Mónica i jo mateix, però també han format part de grup en Sergio com a baixista i han col.laborat amb nosaltres sempre, en Joan (xipi), en Javi, el Geybier, en Xavi i una serie de fans incondicionals del grup com (espero no deixar-me a ningú) les germanes del Sebas, la Mari, la Silvia i la Vane, també en Gerardo, la Glòria, la Roser, l'Alex (el nostre "mànager") la Eva i tots aquells que ens acompanyaven en els nostres assajos i concerts.
Les nostres cançons les creàvem, de forma personal (je, je), gràcies al nostre talent (poc o molt), la ajuda d'experts com el grup AZETATE de Caldes, en Pedro de Santa Perpetua, algunes classes instrumentals i sobre tot ajudats per les nostres influencies de grups com: Los suaves, s.a, porretas, eukz, koma, reincidentes, barricada i un llarg i molt llarg etcètera.
Vàrem aconseguir fer uns quants concerts, sobre tot a Sentmenat, però també fora del poble, per exemple a Sabadell, Castellar, Sant Feliu, Caldes i com a més lluny crec recordar que vem tocar a Barna I tot.......no està malament, oi?
Bé, en aquest apartat del bloc anirem explicant més coses del grup i penjant més cançons i fotos que aconseguim.

Al baix i la veu.....Edu!!!!!
Tot un crack, la veritat és que tenia i té molta facilitat per tocar els instruments de corda, va començar cantant però també ha tocat la guitarra i finalment el baix.

A la guitarra.......Sebas!!!!
Poder no tenia tanta facilitat però a base d'esforç i constància acabava bordant qualsevol peça que toques.

A la bateria.....Toni!!!
Bé jo sempre he fet el que he pogut, apart de trencar parxes i baquetes a saco, intentava portar el ritme de tot plegat.


I si tot va bé aquí podreu escoltar algunes de les cançons del grup.
AVIS IMPORTANT!!!
No recordo on vem gravar aquestes cançons però (de moment) és l'únic que tenim, el só no és molt bo però per fer-nos una idea.....
La primera és un homenatge que li fèiem al grup AZETATE de Caldes de Montbui. Ells ens van ensenyar a tocar aquesta cançó i ens van ajudar molt al principi, quan no teníem ni idea:
cançó azetate
I la segona té per nom: Dai Suki, una de les més canyeres I potents del nostre repertori:
cançó Dai Suki
Bé espero que us hagin agradat, en pròximes entregues penjarem algunes més.
Salud al rock I al punk!!

Apa!!!

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ke bueno!!! precisamente ayer encontre un cd kon 3 canciones (Videoclips) grabados por Eva en el local del musical, que no tienen desperdicio. Mientras los miraba me estaba dando un cosquilleo por todo el cuerpo ... uff, y hasta me parece que lo haciamos bien ... jejeje!!!

Talueg
(Yosi)

Anònim ha dit...

eeeeeeeeeeeeeeehhhh!!!!!
Ke quay!!! Ke tiempos aquellos!!!!
Pintando las kamisetas pa los concerts y chillando GASH GASH GASH..erais unos monstruos.
Yo tengo muuuuunchas pruebas.


Yosi te he pillaaaaooooo.Se kien eres....i no lo haciais bien, lo haciais de puuuuuuta madre.Nos lo pasamos muy bien en todos los concerts y hasta en los entrenamientos.
Queremos mas....

Talueg...
L@s Fans de GASH

família Lloreda - Piñol ha dit...

EEEEEiiiiiiiii!!!!! esa people!!!!!!!...de momento nos tendremos que conformar con las entregas que podamos publicar aquí en el bloc y todo lo que vaya saliendo, ya sabéis, canciones nunca registradas, rarezas, acústicos, versiones y un largo etcétera....jur, jur, jur!!

Quién sabe, al igual nos da un arranque un día y nos volvemos a juntar para tocar....la puerta nunca se cierra, además con los fans que tenemos....que són los "má mejoré!"...

De momento nos vamos a juntar para correr, si, si...para correr, pasan los años, sale la barriguita i las fiestas no se aguantan como antes......hay que purificar y regenerar....
Apa!!!...se os quiere mucho!

Anònim ha dit...

Que fort!!!
Torna a escoltarvos ha sigut genial, gracies per el teu blog.
Ahh, em presento que segur que no t'en recordes de qui soc, Soc una fan incondicional vostre que anava molt dies a veureus asajar i em sembla que no m'he perdut cap dels vostres concerts. El meu nom es Vanessa Correa, mes coneguda com la ota vane (per la meritxell), la germanastre del Eduar i Jordi Coromines, potser així si t'en recordes de mi.
Be que m'ha agradat molt recordar a Gash i espero que algun dia torni a escoltarvos en directe.
Molts recors i bones festes per tots.
Ota Vane

família Lloreda - Piñol ha dit...

Eiii!!! benvinguda i ben trobada siguis. Moltes gràcies per tot, per entrar al bloc i col.laborar enviant missatges i per, quan érem tots més joves, aguantar-nos i escoltar-nos.
Dintre de poc publicarem coses noves de gash. Seguim en contacte!!
Apa!!