Benvinguts al nostre bloc

dimecres, 21 de novembre del 2007

SENTMENAT/ "PARLEM-NE" de CIU Sentmenat

"PARLEM-NE" és un fulletó que edita CIU de Sentmenat, en aquest cas el número 15 de novembre de 2007.

M'ha fet riure la primera part:
"Josep Sallent i Ziguirí va ser nomenat president electe de CIU de Sentmenat a l'assemblea de militants convocada el passat 22 d'octubre.
Sallent, que durant l'assemblea va presentar la seva proposta de linea de treball a seguir, va ser elegit per unanimitat de vots per tots els militants assistents a l'acte."
Fins aquí bé, però segueix:
"La candidatura de Josep Sallent, que va ser la única proposta presentada, va ser votada de forma unànime bla, bla, bla.....
Jur, jur, jur!!!! ("me parto")
I dic jo, si va ser la única proposta presentada.......gran merit haver guanyat, oi?...i per unanimitat......no m'ho puc creure....si?

Desprès tenim una mica de tot..... autobombo (200 visites en 100 dies de govern), una mica (o molta) de crítica al antic govern, una mica (o molt) de ficar-se amb el Grup Municipal Socialista i al darrera, a la última pàgina ens venen a dir que tot és un desastre, diu:
"No és cap secret que Catalunya no passa pel seu millor moment. La moral del país és baixa, la credibilitat Institucional s'ha vist mermada i l'orgull de ser catalans està força malmès. En el pla polític, no hi ha un model que marqui una direcció, només es discuteix de manera improductiva per culpa del radicalisme i l'egoisme dels actuals dirigents. Això provoca una falta de lideratge i una fragmentació del sentiment nacional"

Però que tothom estigui tranquil que no passa res, ja està previst que vingui en Artur Mas i la seva casa gran del catalanisme a salvar-nos a tots. No patiu, CIU marcarà la direcció a seguir i tornarem a tenir un govern de dretes com cal.

Com diria un amic meu: "menos milongas"
El que ha de fer CIU i el seu lider Artur Mas és ser més clar a la hora de exposar els seus objectius.
Si el que vol és radicalitzar el seu missatge, no se si per treure'n vots del electorat de ERC o si per acostar-se més a la ideologia d'aquest partit, buscant així llocs de trobada per una futura relació, que ho digui clarament sense por, així tothom sabrem a que agafar-nos.

El "parlem-ne" acaba amb una mica més de autobombo ("aixó són fets i no pas paraules") bé, s'han deixat de publicar les fotos dels "cartellets" de benvinguda que han col.locat a les entrades del poble....molta feina i ben feta......

Apa!!

4 comentaris:

Sentmenat ha dit...

Bon dia, Toni, en primer lloc felicitar-vos per aquest blog familiar. Està molt bé. És molt positiva aquesta eina (blogs) que podem fer servir per agilitzar la comunicació entre tots.
El motiu d’aquets escrit (com ja podràs comprendre) és per comentar el teu escrit.
Riure és bo, és sà (diuen els experts) i me n’alegra que el nostre parlem-ne pugui contribuir a donar-te benestar i salut, no deixis de llegir-lo.
El concepte del per què et produeix riure és el que no acabo d’entendre. Si no ho entenc malament, el que et provoca riure és, que una persona tingui el coratge de presentar-se per assumir la responsabilitat d’una candidatura?, que només es presentés una persona?, que fos votada de forma unànime?
El que és clar, Toni, el que realment cal considerar com a èxit, és el fet que democràticament es presentés una persona a un càrrec i ningú el votés en contra o s’abstingués, crec que tu pots entendre que aconseguir unanimitats no és pas fàcil.
L’autobombo al que et refereixes, potser tens raó, no caldria, perquè realment qui ho està dient és el ciutadà que ha estat atès en pocs dies i no pas en setmanes com passava anteriorment o mai !!!. De totes formes, és evident que també volem dir-ho nosaltres.
Entrant ja en el tema polític, no crec que puguis negar el canvi radical sobre el respecte que tenen actualment amb Catalunya. És un atac diari que està rebent el nostre país. D’anteriors etapes, recordo atacs més personals cap al nostre president (en aquell llavors Jordi Pujol) que no pas contra els catalans. Que hem patit aquest temps una falta de lideratge? A les proves em remeto (Parlem d’en Maragall o d’en Montilla).
Que tothom estigui tranquil que no passa res...Realment crec que més que mai no podem estar tranquils i el que sí que hauríem d’agrair és que encara hi hagi persones que estiguin disposades a liderar projectes. I, per molt que vingui “Artur Mas i la seva casa gran del Catalanisme a salvar-nos a tots” això no serà possible si el país no ho vol i és claríssim que el que cal en aquest país és que unim forces i no pas que les trenquem.
El “discurs” de dretes/esquerres, Toni, ja no toca.
El que està fent l’Artur Mas és estendre la mà a la resta de forces polítiques, per intentar portar un projecte comú, “El Catalanisme”.
Gràcies pel suggeriment de la foto dels “Cartellets” i, no és per criticar, però sempre hem hagut d’escoltar el gran treball i esforç de cara a l’agermanament. Doncs bé, que els agermanats “Sausset les Pins” puguin veure quan vinguin al nostre municipi que nosaltres ja hem fet el que ells van fer, fa temps; anunciar a tothom que vingui poble, aquest agermanament.
Toni, una salutació i desitjo que no es prengui com una molèstia aquesta “...intromissió” al teu blog, torno a remarcar l’inici del meu comentari “...És molt positiva aquesta eina (blogs) que podem fer servir per agilitzar la comunicació entre tots”

Antoni Soriano

família Lloreda - Piñol ha dit...

EEEEiiii!!!!!! Antoni!!!
Primer de tot moltes gràcies per el teu comentari, ni molt menys el prenem com una intromissió, de fet una de les funcions del bloc és aquesta precisament, intercanviar opinions.

Del tema que jo comentava que em feia gràcia més que res em volia referir al redactat del fulletó, simplement. Per mi, com pots imaginar, és molt respectable tot el treball que puguin fer un grup de persones que voluntàriament dedicant part del seu temps a fer política, des de el partit que sigui, en benefici del nostre poble......
Només que jo ho hagués redactat de forma diferent.

El tema del autobombo, ok, podem estar d'acord, és cert que la gent, en general està més contenta, val a dir que els de abans ho van fer tant malament que millorar-no era difícil, oi?

En el tema polític si que costarà que estem d'acord. Jo, al contrari que tu, penso que el canvi radical sobre el respecte que tenen actualment amb Catalunya és fruit a la por, que des de algunes parts d'espanya, és té al augment de posicions polítiques de esquerres, nacionals i d'autogovern a Catalunya. Això CIU en 23 anys va ser incapaç de fer-ho, va fer coses si, però sempre defensant un catalanisme de dretes i a espeses de Madrid. Ara veuen clar que cada vegada més gent a Catalunya defensa democràticament polítiques nacionals d'autogovern i això els hi fa molta por.
Tant és així que fins i tot Artur Mas s'ha vist obligat a radicalitzar el seu missatge per por quedar-se fora.
Però això no és suficient, Mas i CIU, han de ser més clars en el seus plantejaments i dir clarament si el seu objectiu a curt temps és un país amb molt més autogovern, per caminar a un futur d'independència, si no, que no vengui fum.

El que dius de que el debat de dretes - esquerres...... no toca, tampoc estic d'acord. Toca segons del que parlem. Si parlem de polítiques d'esquerres, de polítiques socials a on la classe treballadora, el poble, és el més important....si que toca.
En fi, aquí hauríem d'escriure molt i molt per exposar tot el que pensem sobre política.
Una cosa vull deixar clara, la política nacional té poc a veure amb la municipal, amb aquesta ultima, tret de unes bromes al bloc, de moment el nou govern de CIU ho està fent prou bé.....porteu poc temps.....jur, jur,jur

Torno a donar-te les gràcies per consultar el nostre bloc i col.laborar amb el teu comentari.

Apa!!!

Jimmy Jazz ha dit...

Hola Toni!

Jajaja, ostres jo també he rigut molt! És molt interessant. De tota manera m'ha agradat el fulletó de CiU perquè és un altre estil, encara no sé definir-lo. Es veritat, sovint sembla que venguin fum i s'engalardonin massa, però és el que ara els toca. Estan fent les coses be o mitjanament be i han de treure'n pit, ja arribarà algun moment on ho passaran més malament, llavors veurem realment com en son de bons o no.


Una abraçada!

Ens veiem d'aquí poc.

família Lloreda - Piñol ha dit...

Holau.....
Tens raó, ho estan fent bé, i que vols que et digui, jo espero que no la caguin, això serà el millor per el nostre poble.

Per cert, això que dius de: "Ens veiem d'aquí poc." estic perdut, hem quedat per alguna cosa i no ho recordo? Portes tu la organització dels geganters de la colla?

Apa!!!