Benvinguts al nostre bloc

dimarts, 15 de gener del 2008

SENTMENAT/ pastorets, càmara i acció!!



Enhorabona, de veritat, enhorabona per la feina feta a tots els implicats en
aquesta representació.

Vàrem anar dissabte passat a veure l'obra al coro i ens ho vem passar teta, fa goig anar a al teatre i veure coneguts i amics fent quelcom no estem acostumats a veure.

Tota la obra va estar molt bé i entretinguda, la trama, els diàlegs,
coreografies i gags van estar a l'alçada de les nostres expectatives.

Vem riure molt amb els àngels, sobre tot amb San Miguel i amb Sant Grabriel , amb el plorar "the final countdownt" inclòs, que bo!

També van estar molt convincents en Llucifer (cum, cum) i les seves serventes del mal, la Banyetes, la Luxúria, la Ira, la Gula i la Peresa, molt dolentes totes però pecaminosament atractives també.
Els pastorets Benjamí, Rovelló, Sidru i Batuel, “en busca de la pilota perduda”…..quina colla!

En fi, tots van estar molt bé.




Vàrem prendre seient, ens vem deixar portar i.....la cosa va sortir molt bé i efectivament, vem poder riure una bona estona.

Menció especial també volem donar-li al fet de que tota la recaptació de les funcions l'han dedicat al Coro, perquè com ells diuen: "li desitgem molts anys de vida i esperem que ben aviat pugui gaudir la remodelació que tanta falta li fa"
I és cert, falta li fa.

Bé, acabem com hem començat, donant la enhorabona a tots els implicats en aquest projecte ja que, fent-se una mica la idea del esforç que representa, trobem que el resultat ha estat immillorable, o no, potser l'any que ve? esperem que si.



Fent Sentmenat, fent poble.

Apa!!