Benvinguts al nostre bloc

divendres, 18 de gener del 2008

INJUSTÍCIA/....documental a "30 minuts"


Tots tenim una cita, no ens ho podem perdre!!!

Aquest proper diumenge dia 20 de gener, a les 21h40, dins de l'espai del "30 minuts" de TV3 s'emet el reportatge "El mur de sorra" sobre la situació del poble saharaui.

El documental, rodat als campaments de refugiats d'Argèlia, als territoris ocupats i a Catalunya, treu a la llum aquest poble oblidat que lluita per la seva subsistència i per tornar a la seva terra després de 15 anys de guerra i 15 de treva, on les negociacions sota l'auspici de les Nacions Unides no han portat, fins al moment, cap resultat.
Trobareu més informació aquí



Esperem que el reportatge ajudi a donar a conèixer la realitat d'aquest poble oblidat per les potències internacionals i maltractat per l'ocupació marroquina.

Nosaltres, ja fa uns dies, vàrem fer referència al problema en la nostra entrada al bloc INJUSTÍCIA/ més pobles en lluita entra i fes una ullada, mai està de més.

I com a visita obligada si estàs interessat en aquest tema, entra al bloc de la Maria Vinyets a on trobareu molta informació sobre aquest conflicte.
La Maria i cia han fet de la defensa del drets del poble saharaui una forma de viure i ens han obert els ulls a nosaltres sobre el conflicte, cosa per la que els estem gratament agraïts.

Apa!!

1 comentari:

Lucía ha dit...

Toni i família, gràcies. Gràcies per creure en la lluita dels pobles, gràcies per ajudar-nos a lluitar, gràcies per fer-ne ressò, gràcies per publicitar-ho, però sobretot gràcies per lluitar per un poble que no és el vostre i que porta anys sota l'ombra de l'oblit, oblidat pels culpables, oblidat pels que algun dia els hi van fer costat, oblidat per la comunitat internacional, i el que és pitjor, oblidat per la gent.
No canvieu mai!!

Molts petons!
Maria Vinyets