Benvinguts al nostre bloc

dilluns, 21 de gener del 2008

BLOC/....... col.laboracions

Desprès de detectar que el nostre bloc, poc a poc, va tenint un cert moviment, els comentaris a les entrades són normals i que per sort tenim un grup de gent, que si no tots els dies, si que sovint entren i miren que fem, hem pensat que havíem d'obrir el ventall d'opinions del bloc i fer-ho més plural.
Ens agradaria donar-li noves veus, noves entrades, apart de les que fem nosaltres, és dir, nous punts de vista.



Així que, emulant (que ve de emule, je, je) a altres webs hem decidit oferir als nostres amics la possibilitat de col.laborar en el nostre bloc.
Com? molt senzill, obrirem un apartat a on presentarem a tots aquells que vulguin ser col.laboradors del bloc.


Aquests col.laboradors, molt amablement, ens enviaran els seus escrits que nosaltres publicarem en una entrada al bloc sota el títol: COL.LABORACIONS/....(nom del col.laborador).

Si no tenim cap problema tècnic que ens ho impedeixi, publicarem els escrits tal i com ens arribin dels seus autors, sense cap mena de censura ni per raons de llengua, ni de temari, ho publiquem tot.

Evidentment els únics responsables del contingut dels escrits seran els seus autors, nosaltres, com qualsevol altre visitant del bloc, utilitzarem el apartat dels comentaris per afegir-ne la nostre opinió al respecte si ho creiem convenient.

Però això no és tot, si entres sovint al nostre bloc i t'agradaria publicar un escrit, no ho dubtis, envia'ns un mail a: tonilloreda@telefonica.net i ens posarem en contacte amb tu, quan més serem, més riurem!

Això és tot, esperem no haver oblidat res.
de qualsevol forma, qualsevol consulta poseu-vos en contacte amb nosaltres i intentarem sol.lucionar-la.

Gràcies!!

Apa!!!