Benvinguts al nostre bloc

divendres, 4 de juliol del 2008

ESPORTS/ montmeló 2008

EEEEiiiiii!!!! aquest any també!! aquest any també hem pogut assistir al mundial de motociclisme en el circuit de Catalunya a on hem pogut gaudir de El Gran Premi Cinzano de Catalunya.

Dissabte, als entrenaments, vàrem anar nosaltres la Eva i jo i ens vàrem portar al Jan, que de ben petit és un aficionat total a les motos.

I diumenge, a les carreres, vaig anar amb el meu germà Raúl tot un mestre del tema de les motos.

Aquest any hem triomfat amb les entrades, hem estat a tribuna "C" (consulta plànol) un lloc privilegiat a on pots gaudir d'un munt de revolts i al ésser la part final de circuit, la tensió, és respira en l'ambient.

Les carreres van estar força bé, la super carrera den Pol Espargaró que va fer segon en 125cc, la emocionant carrera de 250cc en la que Simoncelli va poder guanyar a Bautista per un error del espanyol al estadi, davant nostre, i la espectacular carrera den Dani Perdosa que de principi a fi va marcar un ritme demolidor.

Bé, ara que estem a la meitat del mundial les coses estan així, consulteu classificacions: 125cc, 250cc i motogp.

Són caps de setmana cansats, has de matinar, caminar, aguantar el sol, el nervis, la emoció, etcètera, però si t'agraden de veritat les motos, el millor lloc per viure-les és el circuit sens dubte.