Benvinguts al nostre bloc

dimecres, 2 de juliol del 2008

SENTMENAT/ nous negocis, noves competències?

SENTMENAT/ nous negocis, noves competències?

Cada dia tenim més exemples de que, inevitablement, el nostre poble és fa gran.

Un bon indicador d'aquest creixement, a part de les construccions de pisos nous, són els negocis, i aquí també tenim sonores novetats.

A la impressionant obertura del centre comercial Caprabo de la que ja parlaven els nostres mitjans de comunicació municipals, aquí diari de sentmenat I aquí sentmenat.com fa uns dies:



....hem d'afegir els nous negocis amb accent oriental que han aparegut últimament al poble.
Primer va ésser el basar de la Av. de Terrassa:



I fa pocs dies la obertura al carrer Sant Antoni, d'un Bar Restaurant Xines:



i al passeig d'Anselm Clavé un altre basar:



Bé, Sentmenat amb un gran centre comercial i un restaurant xinés!!!....només ens falta reobrir el cine i obrir un mcDonalds i ja podrem dir que tenim la nostre particular ciutat....jur, jur, jur!

I com afectarà tot plegat als negocis, botigues i petits supermercats del poble? Que en pensen els comerciants? que pensa la gent del carrer?

Nosaltres creiem que no hi ha més remei que adaptar-se, tard o d'hora tothom ho farà, és inevitable que la aparició d'aquests nous negocis, sobretot el Caprabo, passi factura als petits comerços i supermercats del poble però, potser és cert que al poble, com diuen molts, ja li feia falta.

Esperem que la sang no arribi al riu i que els nous negocis no restin beneficis als antics, que tots puguin tirar endavant sense problemes i que el creixement municipal sigui de la forma més sostinguda possible.