Benvinguts al nostre bloc

dimecres, 19 de novembre del 2008

ACTUALITAT/........ torna la polèmica

La actualitat ens porta un altre tema que aixeca debats i polèmiques de manera automàtica.
El titular és el següent:
Una discoteca de València sorteja una operació de pits de 4.500 €

Bé, que podem dir nosaltres al respecte? doncs la nostre opinió, en aquest cas la meva (Toni)....no sigui que desprès la Eva no estigui d'acord i tinguem problemes....si ella vol ja farà un comentari al respecte.

Per una part penso que és molt trist a la situació que hem arribat amb tot això de la estètica, els canons de bellesa, la obsessió d'alguns per tenir un cos perfecte, etcètera....
però!!!! és el que hi ha i cada vegada més.

Per una altre part també defenso la llibertat del individuu a fer, amb el seu cos, el que li roti, sempre que amb això no molesti al veí és clar.

Exposat tot això i fent referència al tema de la discoteca crec que potser té una mica de raó el gerent quan diu: "la societat és una mica hipòcrita". "Aquesta realitat ja existeix i València és la zona on es fan més operacions d'augment de pit", i "Si jo l'hi regalo a la meva nòvia per Reis, no passa res. Si vaig al banc per finançar-ho, no passa res"


No crec que la discoteca obligui a ningú a operar-se, no? entraran en el sorteig aquelles dones que tingui la intenció d'operar-se els pits i que, amb aquesta iniciativa, potser els hi surt de franc, no? A més, suposo que ho faran amb tots els exàmens previs necessaris i la operació serà realitzada per professionals en la matèria, no?

Doncs pocs problemes veig jo.

Realment el problema, si és que hi ha un problema (en aquesta qüestió hi ha opinions per tots els gustos), està en preguntar-se el perquè tantes i tantes persones accedeixen aquest tipus de operacions en busca de millorar el seu físic, tenint en compta també que per a moltes d'aquestes persones, aquests canvis, els han suposat una millor percepció de ells mateixos i una felicitat que abans no tenien, això també és important.

Resumint, que si hom vol operar-se del que sigui, és major de edat i ho fa amb les precaucions corresponents i per professionals preparats i experimentats....endavant i sort, i si a més a més aquesta operació li surt de franc, millor per ell/a.


Per el que fa a la iniciativa de la discoteca...home!! jo si fos el gerent de la discoteca (quin horror!) possiblement el sorteig el faria directament dels 4.500€ i ja està, d'aquesta manera m'asseguraria més clients en busca de la sort, ja que pocs homes, crec jo que hi haurà, que tinguin intenció d'operar-se els pits, no? encara que si hi ha algun, per mi..... cap problema, endavant!! jur, jur, jur!!!!

El debat està obert a tothom, que en penseu?

documents relacionats
última hora 20.11,08: Pachá suspèn la festa!

Apa!!

Noves opinions, Marçal Sintes al diari avui 24.11.08

2 comentaris:

Eva Piñol ha dit...

carinyitu!!! estic totalment d'acord amb tu!!! però no t'acostumis eh!!!
Ptonitus videta!!!

família Lloreda - Piñol ha dit...

Eii!! Raquel.
Exactement el que pensem nosaltres.

La sort la tenim aquells que ens acceptem així com som, els que no.......mal negoci (mai millor dit)

Ja he vist les fotos de La fageda de'n Jordà que has penjat al teu bloc.....guapes, guapes!!

Cuideu-vos.
Petons!