Benvinguts al nostre bloc

dilluns, 17 de novembre del 2008

MÚSICA/......... concert de Progeria

Ep!!! jornada punki, punki la de dissabte passat a Sabadell!!!!


Vàrem anar, el meu bon amic Sebas i jo mateix, a un concert organitzat per el ateneu llibertari de Sabadell i la veritat és que va estar molt bé, bona música, algunes cerveses, amics i amigues (la Glòria també va venir!!!) i bon rotllo.

El reclam va ésser que tocava un grup del poble, de Sentmenat, i nosaltres no ens ho vam voler perdre.

Primer van actuar uns grups de hardcore que, apart de reconèixer que ho feien força bé musicalment, al final ens van acabar cansant una mica.

El tercer grup en actuar van ser els Progeria de Sentmenat (PROGERIA al MySpace ) i amb ells va arribar el punk, la festa, el moviment, els cops, les caigudes.....
Fins aquell moment la gent assistent només havia estat atenta a la música i alguns acompanyaven amb el cap els ritmes de les diferents cançons i poc més però amb els Progeria la cosa va canviar.


Molt ben recolzats per el públic, que des de bon principi van ballar i cantar les seves cançons, els de Sentmenat van fer un concert prou complert i des de el públic la cosa sonava prou bé. Les guitarres den Jaime i en Javi anaven a saco igual que el braços i peus del seu bateria en Aleix que marcava un ritme endimoniat que també seguia el seu baixista en Frankie a la vegada que cantava.

Bé, estic segur que des de dintre, el músics, sempre troben errors i coses que podien haver sortit millor però des de el public la veritat és que ens ho vam passar de conya.

A nosaltres, que ens agrada aquesta música i que hem estat relacionats amb aquest "mundillo", ens agrada veure que hi ha gent jove al poble que porten aquesta música i aquest bon rotllo a escenaris més enllà dels del poble mateix.
Esperem que tinguin sort i puguin continuar fent-ho durant molt de temps, nosaltres, els seguirem tant com sigui possible.


Val a dir que el concert va acabar amb la actuació d'un grup, crec que de barna, format per tres dones. També tocaven punk i també estaven prou recolzades des de el públic i va ésser un fi de festa prou entretingut.

Aquests concerts són els que et fan recordar aquells temps en els que nosaltres també voltàvem de concert en concert cap de setmana si i cap de setmana també, la època en la que nosaltres tocàvem (o almenys ho intentàvem) en un grup de punkrock i històries i batalles de tots colors.

Potser un dia d'aquest ens ajuntem i decidim tornar a penjar-nos les guitarres i demès per tornar a reviure bons moments, fans no ens faltarien (familiars i amics....jur, jur, jur). (gash i gash 2)



Llarga vida al punk i sort als Progeria!!!
Bona feina amics!!

Nota: si qualsevol que llegeixi aquesta entrada té més informació sobre, per exemple, els noms de la resta de grups que van actuar o quelcom relacionat, si us plau, us agrairíem molt que ens la feu arribar.

Apa!!