Benvinguts al nostre bloc

dimarts, 15 de setembre del 2009

ACTUALITAT/ va de consultes......

Tema d'actualitat total.


Aquest és el titular:

El primer poble que vota la independència ho fa de manera contundent

I nosaltres, jo en particular(Toni), deixaré aquí la meva opinió sobre tot plegat.

Sembla, crec jo, que tot aquest "sarau" d'Arenys ha deixat clares algunes coses.

1. que en aquest país, del que per desgràcia encara formem part (ejpaña), la democràcia és un concepte que molts utilitzen però que a la hora de la veritat de democràcia i llibertat....poca, poca.
Des de quan preguntar al poble (sobre qualsevol tema), pot ser dolent?

2. que per desgràcia encara queden 4 ("la falange"i no estaven tots!) disposats a fer una pila de quilometres per anar a una manifestació en contra de que la gent pugui votar democràticament i pacíficament sobre un tema que els ocupa i els preocupa, poca feina!


3. que el moviment independentista a Catalunya puja i puja com la escuma, llàstima que a la hora de la veritat (eleccions), els partits que defensen aquestes posicions, no siguin capaços de posar-se d'acord en articular un projecte real, seriós, i contundent...la lluita per la independència sense fissures.



4. que el moviment independentista a Catalunya no és realista sobre les possibilitats reals d'arribar a la independència.
Fer un referèndum, consulta, enquesta, com vulguem dir-li, a Arenys de munt sobre la independència de Catalunya és com fer una consulta sobre la unitat d'ejpaña a Valladolid, segur que guanya per golejada.
Tenim clar que els resultats d'aquesta consulta seria el mateix en altres poblacions del país? és clar que no! i per exemple, tenim clar quin seria el resultat d'una consulta semblant a Sentmenat? ui, ui, ui!!! si més no, seria curiós veure que passaria.
I el més important, quin seria el resultat d'una consulta semblant a tot el principat? jo crec que per desgràcia seria molt diferent al de Arenys.

Conclusions.

Va bé que poc a poc anem incorporant més gent al moviment independentista, que vagi calant en la gent, en tothom, que la independència de Catalunya no és el caprici de 4 si no quelcom que ens ajudarà a viure millor a tots plegats, a conservar com es mereixen la nostre llengua i la nostre cultura i el pas definitiu per obrir-nos tal com som al món.

Que està clar que hem de continuant treballant en aquest sentit perquè segurament estem més lluny del que alguns pensen del nostre objectiu, no podem relaxar-nos.


Que les consultes, referèndums, enquestes, etcètera, no fan mal a ningú, és la veu del poble sobre un tema concret i els resultats no haurien de ser res més que una eina de treball per aquells que diuen treballar per el poble.

I que gent que no pensa com nosaltres (o nosaltres no pensem com ells) sempre hi haurà i que tenen també dret a poder manifestar-se, que aquest no ha de ser el problema, que cada un faci, digui, pensi, el que vulgui, el problema és que uns puguin i uns altres no, oi?

I vull insistir, no teniu curiositat per saber quin seria el resultat d'una consulta semblant a la de Arenys a Sentmenat?

Apa!!

Nota: Les fotos són de directe!cat, aquí podeu trobar la galeria complerta:

galeria directe!cat