Benvinguts al nostre bloc

diumenge, 18 d’octubre del 2009

SENTMENAT/ sentmenat per l'autodeterminació, també.

Si, si, seguint l'exemple del que va passar a Arenys de munt (del que vam informar a la nostre entrada ”ACTUALITAT/ va de consultes…”), a Sentmenat també s'ha creat una plataforma que vol organitzar una consulta similar el pròxim dia 13 de desembre al nostre poble.


La notícia va sortir publicada fa uns dies a sentmenat.com i la plataforma porta per nom SPA (Sentmenat per l'autodeterminació) i aquest és el seu bloc: bloc SPA


Nosaltres creiem que és una molt bona notícia.

El més important de tot plegat, pensem, és que la gent vegi la necessitat de defensar el dret i la llibertat de poder, a través de les urnes, decidir democràticament sobre qualsevol cosa que afecti directa o indirectament al nostre poble o a la seva gent.

I això és el que han d'intentar des de l'SPA, que la consulta la recolzi quantes més persones millor, independentment de les ideologies polítiques, creences, pensaments, etcètera.

El que no acabem d'entendre és com pot haver gent que estigui declaradament en contra de realitzar consultes com aquesta, ho respectem però no ho entenem.
Què pot haver de dolent en que la gent pugui dir la seva? quin problema hi ha en deixar que la gent opini?
Si no estas d'acord amb el que es pregunta o vas i votes en contra o no vas i ja està, no?


També hi ha gent que pensa que tot això de les consultes populars no deixen de ser paper mullat sense cap transcendència ni importància final i tampoc estem d'acord.
Qualsevol gest, per petit que sigui, en defensa d'una qüestió justa (la que sigui) és important i si parlem de deixar que sigui la gent la que opini.... més encara.

En fi, queda clar que estem totalment d'acord amb la realització d'aquesta consulta, d'aquesta i de qualsevol altre consulta que es pugui organitzar en qualsevol lloc.
Anirem i, com no pot ser d'una altre forma, votarem, lluny de qualsevol consideració política, a favor del dret els catalans a poder decidir el seu futur.


Va! si sou de Sentmenat i us interessa el tema, no ho dubteu, poseu-vos en contacte amb l'SPA aquí: spa@sentmenat.org o passeu qualsevol dijous a partir de les 21:30h per el Coro i allà us informaran.
I, si us plau, si esteu d'acord amb la pregunta de la consulta, no perdeu la oportunitat d'anar a votar, cada vot és important.

Apa!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

zelo intiresno, hvala