Benvinguts al nostre bloc

diumenge, 18 de juliol del 2010

ACTUALITAT/POLÍTICA/ serem capaços?

Si, en aquesta entrada seré crític amb la meva ideologia.
Bé, més que amb la meva ideologia amb qui seré crític és amb els polítics i partits que, suposadament, ens han de portar fins a ella (la independència).

Seré crític perquè m'agradaria que les coses es fessin, sinó millor, de diferent manera.
I també perquè d'alguna manera (no sé per quan temps més) crec que ha de ser la fórmula que millor gestionarà el nostre país, la fórmula que ens portarà a la llibertat.

La sentència del TC contra l’estatut només ha fet que ratificar que la situación és inaguantable per més temps ja.

Crec que ja no podem aguantar més agressions i hem de prendre part decisiva en tot el que passa.

També crec que hem esgotat totes les vies possibles que teníem a l'abast i no dic que no hagi servit de res, no dic que no hagin funcionat coses però ha arribat el moment en que amb això només.......... no és suficient.

La gent ha sortit al carrer per protestar contra una sentència que retalla brutalment un estatut que, tot i no ser el millor, si que era el que tots els catalans i catalanes van votar democràticament com a seu.
Però no només per això va sortir la gent al carrer, també va sortir a demanar respecte i sobretot la gent surt al carrer en busca de reaccions.
I les reaccions ha de ser clares i contundents i han de ser instantànies.

És inexplicable doncs que els partits catalans s'omplin la boca dient que treballen per defensar al parlament el que demana la gent al carrer i just
desprès votin en contra d'una ILP per organitzar un referèndum d'autodeterminació independentment de les raons.

S'impulsen lleis per organitzar consultes populars quan som plenament conscients de que aquesta llei (tal i com està ara) haurà de passar per l'aprovat de l'estat espanyol i que això no ens portarà enlloc.

És inexplicable (ara ja si) que ERC formi part d'un govern amb altres partits que mai han sigut (i mai ho seran) independentistes.
De cap manera volem ni l'estat de les autonomies amb el poder real a Madrid que defensen uns, ni un suposat federalisme de pa sucat amb oli que defensen uns altres, el nostre camí ha de ser més ambiciós, més pròxim al que la gent demana al carrer.

No cal esperar més, ja prou de càlculs aritmètics, prou de resolucions/mocions/IP'S/ILP'S/opcions totes dependents del país que ens maltracta.
Com diu la meva iaia....... "qui té el cul llogat....no seu mai a on vol!" I nosaltres portem massa anys de lloguer.
Prou d'experiments i de proves, comencem des de ja a construir, al costat de tots aquells que de veritat vulguin la llibertat del nostre país, un camí real cap a la independència.
No valen discursos a mitges o ideologies confuses, és igual amb qui compartim el camí, siguin de dretes o d'esquerres, siguin partits, associacions, entitats o persones individuals, lo realment important és el propi camí i sobretot la meta.

Ara és hora de estar alerta, esmolem ben bé les eines i fem que l'enemic tremoli de veritat tot veient la nostra ensenya.

Fem un bon cop de falç a espanya!! Que no als espanyols….eh!!!

Dic jo.

Apa!!!