Benvinguts al nostre bloc

dijous, 3 de gener del 2008

SENTMENAT/ nou web SENTMENAT.COM

Nou, nou, no......renovat i.....quina renovació!!!!

Per els que no sapigueu de que parlo us faig dos apunts:
SENTMENAT.COM va ésser el primer web del poble a la xarxa, s'ha encarregat durant tots aquests anys (des de 1996) de mantenir un portal a Internet fet des de Sentmenat, amb notícies del poble, fotos, informació variada i sobre tot s'ha destacat com un excel·lent mitjà de comunicació del poble gràcies a la "llista" que com bé diuen és "un fòrum de debat i tertúlia virtual ric i dinàmic"



Doncs bé, a partir d'aquest recent estrenat nou any 2008 tenim la sort de poder continuar gaudint d'aquest web però ara remodelat, modernitzat i posat al dia.


Mantenint les funcions principals del web les noves modificacions fan que el portal sigui molt més dinàmic i atractiu, a més, una de les seves millors novetats és la voluntat de potenciar la participació en tots els seus apartats, fent comentaris a les notícies, cartes al director i com ells diuen: "Finalment, com a novetat més destacada, introduïm els blocs de sentmenat.com. Un espai on una sèrie de col·laboradors aniran publicant articles sobre temes sentmenatencs o sobre tot allò que considerin que poden interessar als veïns i veïnes del nostre poble".
Jo he tingut la sort de llegir abans algunes de les coses que escriuen alguns dels col.laboradors, Jaume Carbonell i Marc Duran entre altres, i us puc assegurar que aquesta gent escriu francament bé.

Res més, des de el nostre bloc volem donar la enhorabona a tots els que fan possible SENTMENAT.COM, i també convidar-vos a tots a visitar el portal, entra a: www.sentmenat.com
és imprescindible si ets del poble i molt recomanable encara que no ho siguis.

Apa!!