Benvinguts al nostre bloc

divendres, 19 d’octubre del 2007

ACTUALITAT/el pallasso del dia





Aquest no és altre que: Albert Boadella.

Pallasso no en el sentit artístic del mot, que més voldria ell!!! a mi en sembla ridícul, un pijapins, pallasso? potser si, però sense gràcia.

Algunes de les coses que ha dit:

"El nacionalisme català no és compatible amb la democràcia"

"Acabo capitulant davant la tribu desequilibrada per l'endogàmia i la paranoia", ha manifestat.

Boadella atribueix la campanya contra la seva producció teatral al nacionalisme català, però també a l'actual Govern de la Generalitat i al PSC. Amb aquesta decisió, assegura l'artista, ha aconseguit treure's de sobre un "llast" i també que Catalunya li importi "menys que Birmània".

Boadella ha indicat que a la resta d'Espanya "omple" els teatres des de fa anys, però que no li passa el mateix a Catalunya, on la "majoria silenciosa" no va a veure les seves obres.

"El clima és benigne mentre els nacionalistes no el poden canviar".

Com es pot veure el nacionalisme català és el centre de les seves critiques de las que no queda exempt per exemple el PSC i tot aquell que no estigui d'acord amb una idea que més de centre sembla a la dreta de la dreta espanyola.
Res estrany venint d'un militant cofundador del partit ciutadans, que més que un partit polític sembla una agrupació de nacionalistes espanyols sense protagonisme cap.(Rosa Diez, Sabater, Boadella....)

Pobret, en fi, un més que cal tenir fitxat i no fer-li massa cas del que diu.
Jo com a mínim no.

Apa!!