Benvinguts al nostre bloc

divendres, 19 d’octubre del 2007

EL PALLASSO DEL DIA / Albert Boadella




Albert Boadella.

Pallasso no en el sentit artístic del mot, i que més voldria ell!!! si no en el sentit dolent del mateix: ridícul, pijapins, pallasso, si, però.......sense gràcia.

Aquestes han sigut algunes de les seves ultimes declaracions:

"Acabo capitulant davant la tribu desequilibrada per l'endogàmia i la paranoia"

Boadella atribueix la campanya contra la seva producció teatral al nacionalisme català, però també a l'actual Govern de la Generalitat i al PSC. Amb aquesta decisió, assegura l'artista, ha aconseguit treure's de sobre un "llast" i també que Catalunya li importi "menys que Birmània".

Boadella ha indicat que a la resta d'Espanya "omple" els teatres des de fa anys, però que no li passa el mateix a Catalunya, on la "majoria silenciosa" no va a veure les seves obres.

Segons Boadella: "el clima és benigne mentre els nacionalistes no el poden canviar".

Hi ha una cosa que em sorprèn molt: Com un paio que en la seva joventut va ser un conegut lluitador en contra del franquisme, ara està en contra de tot allò que defensa la cultura i la llengua del nostre país?

Si a espanya diu (de espanya) les mateixes barbaritats que diu de Catalunya, segur que tampoc anirà ningú a veure'l al teatre allà.

La veritat és que poc podem esperar d'un militant cofundador del partit ciutadans, que passa la meitat del dia renegant de Catalunya i (encara que no tingui res a veure) defensant allà on va..... la festa dels toros....poc per no dir res.

Apa!!