Benvinguts al nostre bloc

dimarts, 11 de març del 2008

SENTMENAT/....a Sentmenat es recicla


Bé, volem deixar clar que amb aquesta entrada al nostre bloc no volem donar lliçons de res a ningú, faltaria més!



El que si que pretenem és donar fe de que el reciclatge, no sent fàcil.....és possible.




Així doncs a casa intentem reciclar tant bé com podem:

vidre, paper i cartró, envasos varis, residus orgànics i no orgànics, també les piles i els medicaments caducats.


Entenem que és una qüestió de conscienciació, de voler invertir una mica del nostre temps en quelcom tant important per obtenir un poble més net i col.laborar així, en fer un món més sostenible.



Tots hauríem de posar el nostre gra de sorra en aquest tema, les administracions haurien de subvencionar totes aquelles iniciatives dirigides a minimitzar la producció de residus, un exemple clar pot ésser la reducció de la utilització de les bosses de plàstic en supermercats i botigues per unes més reciclables per exemple de paper reciclat.
Al mateix temps nosaltres, tots, ens haurien de conscienciar que reciclar és realment important, hem de tenir en compte que aproximadament cada un de nosaltres generem al any 360 kilograms de deixalles i mireu el que, només en el 2006, es va recollir al nostre poble:
Si volem una vila més neta i sostenible hem de separar, tant com podem, tots els residus i portar-los al seu contenidor corresponent:
A més, si no hi ha un contenidor específic per un tipus de residu el pots dur a la deixalleria municipal:
carrer de Jaume Roca sn
Horari: de dilluns a dissabte de 10 a 14h i de 15h a 18h.
També és bo saber que a la deixalleria municipal tenen un servei de recollida gratuïta a domicili trucant al: 93 715 32 27.

Amb totes aquestes facilitats reciclar és fàcil i possible, tots ho hem de fer possible.
Apa!!

Consulta la informació i els gràfics al "Recicla! una vila més neta és a les teves mans" de la regidoria de medi ambient del ajuntament de Sentmenat.