Benvinguts al nostre bloc

dimarts, 6 de novembre del 2007

EL PALLASSO DEL DIA / Bernd Schuster





M'agrada aquesta secció del bloc perquè no és difícil trobar, com a mínim, un pallasso per setmana i poder parlar d'ell.

Aquesta setmana el pallasso del dia és Bernd Schuster.

Últimament les seves declaracions no estant sent molt encertades.

Primer la va cagar al dir que "Hemos sido muy blandos, no hemos dado una patada a nadie y en unas semifinales no puede ser" amb el partit que el Getafe (antic equip de Schuster) va perdre al camp nou amb el Barça del gol estil Maradona den Messi.

També va fer alguna referència a que tothom volia protegir molt al crac argenti "que pasa, que ha Messi no se le pueden dar patadas?"

I la última perla la de dissabte passat, insinuant que el culpable de que el R. Madrid hagués perdut el partit contra el Sevilla va ser del àrbitre pel simple fet de ser català.....vinga va senyor Schuster!! alguna totnteria més?

Molt malament senyor Schuster!! això no es fa!! (com li diem al Jan quan fa alguna de les seves) aquest senyor ha de saber que declaracions com aquestes poden generar violència, també ha de saber que qualsevol tonto, dels molts que van cada cap de setmana al futbol, pot utilitzar aquestes declaracions per justificar quelcom tant injustificat com per exemple llençar una ampolla al camp intentant fer diana al seu cap.

Lo pitjor de tot és que desprès de dir aquesta tonteria, desprès de que tots els mitjans de comunicació (esportius o no) s'hagin fet reso de la notícia, desprès de que des de Catalunya es demani una sanció per ell, no només no rectifica i demana disculpes si no que culpa als periodistes de inventar mal interpretant les seves paraules, té collons el tio!

Espero que més d'hora que tard el bo den Schuster rectifiqui i reconegui que l'ha cagat, li pot passar a qualsevol, si ho fes, nosaltres sense cap mena de problema el passarem de pallasso a bufo en un plis plas.

Apa!!

2 comentaris:

Lucía ha dit...

Ei família, em teniu enganxada!!jejejej, estic d'acord amb vosaltres sobre els "improperis" de l'homenot aquest!! Però jo em faig una pregunta, no ho va dir per a què tots interpretéssim les seves paraules com ho hem fet??

Salut i records

Maria Vinyets

família Lloreda - Piñol ha dit...

Hola Maria.
A mi realment no m'importa el perquè ho ha dit.
Alguns diuen que per treure pressió al equip, desviar la atenció, per tapar el mal joc del seu equip, etcètera.

La qüestió important és el que dius, i si ets una persona amb una certa popularitat a la que segueix molta gent, molts medis de comunicació has de saber molt bé el que dius, i si la cagues, no passa res, rectifiques i ja està.

Amb Catalunya i amb els catalans no es juga!

Apa!!

ah!! ja he vist que vas estar de casament l'altre dia....no et perds ni una!!! allà on hi ha moguda saharaui allà estàs tu.
Maria la saharaui de Sentmenat.