Benvinguts al nostre bloc

dimecres, 7 de novembre del 2007

POLÍTICA/ la sentència 11/M






Encara no entenc com aquests personatges del PP no els hi cau la cara de la vergonya, potser............ perquè no en tenen?

Encara ara, que ja tenim sentència final en la que El tribunal de l'11-M, presidit per Javier Gómez Bermúdez, va condemnar dimecres passat 21 dels 28 acusats pels atemptats de Madrid, tres d'ells a penes rècord d'uns 40.000 anys de presó i que la resolució desmunta la tesi de l'autoria etarra, encara ara els dirigents del PP insisteixen en buscar connexions inexistents i culpables del nord d'espanya.

És molt patètic i molt trist.

Si "cliqueu" al títol del escrit, trobareu un enllaç al diari "el periódico" amb un vídeo prou interessant, la notícia és la següent: "El PSOE denuncia en un vídeo "l'engany massiu" del PP per l'11-M"

Apa!!

2 comentaris:

CMENAT ha dit...

Ei. Et vull felicitar per la teva activitat al teu bloc. NO PARES mai ?. Et llegeixo a diari. Ets molt amè i la temàtica, encara que diversa, està d'allò més interessant.
T'encoratjo a tractar una mica més de les activitats del nostre poble.
Salutacions cordials des de Pedra Santa -Sentmenat-.
Fem Sentmenat. Fem poble.

família Lloreda - Piñol ha dit...

Hola de nou Isidre.

Moltes gràcies per la col.laboració i per les visites i no pateixis estem encoratjats en parlar del nostre poble, de fet ho fem, mica en mica.

Apa!!