Benvinguts al nostre bloc

dilluns, 5 de novembre del 2007

REIVINDICANT/ en defensa dels animals





Fa uns dies vaig rebre un mail protesta en contra del maltracte als animals, en el mail s'adjuntava un vídeo brutal en el que es pot veure com assassinen brutalment alguns animals, a altres els hi treuen la pell quan el animal encara és viu, els trepitgen, els hi donen cops i un llarg i penós etcètera.

Per desgràcia només cal entrar a internet i buscar "maltracte animal" per adonar-te de la molta informació, vídeos i fotos que hi ha al respecte, NOSALTRES ESTEM EN CONTRA DE QUALSEVOL MALTRACTE ALS ANIMALS, sigui quina sigui la seva finalitat.
Entenem també que aquells animals destinats a servir com aliment a les persones o a altres animals també han de tenir una vida sense maltractes i una mort ràpida i amb el menor dolor possible.

Estem especialment en contra de tots aquells espectacles en el que la base del mateix és la brutal tortura dels animals com per exemple: curses de braus, baralles de gossos, de galls, etcètera.

Tampoc ens agrada gens el tracte penós que els amos d'algunes mascotes dispensen als seus animals, que els tenen quasi en captiveri vivint en penoses condicions de higiene i neteja, com tampoc el poc seny d'aquells que treuen del seu habitat normal algunes especies animals condemnant-les a una curta vida de patiment i a una quasi segura mort sobtada.

Hem de tenir cura dels animals igual que ho hem de tenir pel nostre entorn i tot allò que comparteix amb nosaltres la terra que trepitgem.

No li facis a un animal res que no t'agrades que et fessin a tu.

Apa!!